Komisija za tekmovanje v znanju ekonomije

Mojca Kocjan

Tajnik Komisije:

Mojca Kocjan

E-pošta: ekss@dmfa.si

Prosimo Vas, da za vsa vprašanja v zvezi s tekmovanji uporabljate le elektronsko pošto, še prej pa preverite, ali ni morda odgovor na Vaše vprašanje že objavljen na naših spletnih straneh. Prosimo Vas tudi, da po elektronski pošti ne sprašujete o dosežkih na tekmovanjih, saj vam na ta način informacije ne bomo posredovali. Če ste geslo izgubili, se obrnite na vašega učitelja pri ustreznem predmetu.
19. 5. 2023

Slovenska ekipa za Mednarodno ekonomsko olimpijado določena

Spoštovani!

 

V petek 12. maja 2023 ja na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani potekalo izbirno tekmovanje za slovensko ekipo na Mednarodni ekonomski olimpijadi 2023.  Udeležilo se ga je 13 dijakov. V ekipo so se uvrstili:

Živa Cvitkovič z Gimnazije Bežigrad,

Špela Gačnik z Gimnazije Bežigrad,

Benjamin Gašperin z Gimnazije Kranj,

Jakob Grmek s Škofijske gimnazije Vipava,

in

Žiga Groff z Gimnazije Bežigrad.

Vsem iskreno čestitamo in jim želimo uspešno sodelovanje na olimpijadi. Ta bo potekala od 25. julija do 2. avgusta 2023. Slovenska ekipa se bo pridružila še nekaterim drugim ekipam, ki se bodo zbrale v kraju Portaria v bližini Volosa v Grčiji.

Hvaležni smo sponzorjem, ki so omogočili priprave in udeležbo slovenske ekipe na tekmovanju v Grčiji: podjetjem GEN-I, Generali Investments, Mazars in NLB.

 

Lep pozdrav

Tomaž Košir