Komisija za tekmovanje v znanju naravoslovja Kresnička

Barbara Rovšek

Tajnik Komisije:

Barbara Rovšek

E-pošta: kresnicka@dmfa.si

Prosimo Vas, da za vsa vprašanja v zvezi s tekmovanji uporabljate le elektronsko pošto, še prej pa preverite, ali ni morda odgovor na Vaše vprašanje že objavljen na naših spletnih straneh. Prosimo Vas tudi, da po elektronski pošti ne sprašujete o dosežkih na tekmovanjih, saj vam na ta način informacije ne bomo posredovali. Če ste geslo izgubili, se obrnite na vašega učitelja pri ustreznem predmetu.
30. 9. 2022

Končne verzije navodil za poskuse za 9. Kresničko

Še pred 1. oktobrom nam je uspelo objaviti končne verzije navodil za letošnje poskuse. Upamo, da boste z veseljem eksperimentirali in se pri tem naučili vsaj toliko novega, kot smo se pri pisanju navodil za te poskuse naučili avtorji poskusov.

  

Gotovo se bodo, ko se poskusov zares lotite, porajala konkretna vprašanja. Po lanski dobri izkušnji z govorilnimi urami bomo tudi pred letošnjim tekmovanjem priredili dve zoom govorilni uri. O terminu boste pravočasno obveščeni.

20. 1. 2022

Januarska govorilna ura

V ponedeljek, 24. januarja 2022, bomo ob 18.00 na zoomu odgovarjali na vprašanja, ki jih morda imate mentorji glede letošnjih Kresničkinih poskusov. Povezava na zoom:

https://uni-lj-si.zoom.us/j/91406839219

Da vas bomo iz čakalnice spustili na srečanje, si morate v nastavitvah pri zoomu urediti ime: izpisano naj bo vaše ime in priimek ter šola, s katere ste.