Primož Potočnik

Arhiv nalog s tekmovanj

Odprli smo naš arhiv nalog s tekmovanj

Z letošnjim letom smo se odločili, da v celoti odpremo naš arhiv starih tekmovalnih pol. Upamo, da bomo s tem olajšali delo mentorjem po šolah, predvsem pa omogočili vsem učencem enake možnosti za pripravo na tekmovanja.

Do nalog lahko dostopate preko zavihka Tekmovanja, kjer nato na levi strani izberete ustrezno tekmovanje (npr. Matematika OŠ), nato pa Arhiv nalog.  Materiale bomo še dodajali v naslednjih dneh. 

Z odprtjem teh vsebin bo društvo izgubilo znaten dohodek, ki smo ga v preteklosti namenjali za kritje stroškov udeležb naših moštev na mednarodnih tekmovanjih. Ti stroški namreč kljub dolgoletnim prizadevanjem in prepričevanju predstavnikov ministrstev še vedno niso sofinancirana s strani države. Naša prizadevanja, da udeležbe naših moštev na mednarodnih tekmovanjih še naprej financiramo v celoti, najlažje podprete tako, da se včlanite v društvo DMFA Slovenije in redno plačujete članarino, ali pa z donacijo društvu. Tako za včlanitev kot donacijo se obrnite na nas preko elektronskega naslova tajnik@dmfa.si.